Wie zijn wij? – Dit zijn wij…

Transition Town Vollenhove bestaat uit een groep enthousiaste burgers die met elkaar aan de slag zijn om hun manier van wonen, werken en leven minder olie-afhankelijk, meer duurzaam en meer sociaal te maken.

Zorgen voor de aarde met haar huidige en toekomstige bewoners. Dat doe je vanuit je hart en met gezond verstand. Voed je de aarde op de juiste manier, dan is ze gezond en groeit en bloeit ze. Dat geldt ook voor ons als mens. Aandacht zorgt voor balans en gezondheid, het stimuleert ons welbevinden.

We denken graag samen met anderen over ideeën en oplossingen om de wereld en onze eigen leefomgeving gezonder en mooier te maken. Dit doen we met inzichten, kennis, creativiteit en ervaringen vanuit de lokale gemeenschap van Vollenhove. We zoeken continu naar inspirerende alternatieven als het gaat om voedsel, gezondheid, energie en leefbaarheid.

Onze grootste uitdaging om een wereld met minder energie en minder spullen te realiseren!

Wil je meer informatie, mail ons! Wij zijn ook zeer benieuwd naar jouw ideeën!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *