Vooral lekker!

Yoga in de keuken – een nieuwe kijk op voeding

Het thema van onze Open Avond op 15 maart j.l was: Yoga in de Keuken. Het was een verfrissende en waardevolle combinatie van de theorie over de chakra’s en heerlijke gerechten. Een hele andere maar vooral bewuste manier hoe met voeding om te gaan. Niet alleen door te kijken wat er aan koolhydraten in voeding zit. De aanvulling zit ‘m in het voelen wat het met je doet, waar je aandacht naar toe gaat, waar je energie behoefte ligt. Dat is voor iedereen verschillend.

Caroline Huisman heeft ons ideeën aangedragen om vanuit je zelf-zijn en je gemoedstoestand een manier te vinden die bij ieder mens persoonlijk het beste past. Door een combinatie van recepten met ons te delen die daar op aansluiten en haar zelfgemaakte gerechten te laten proeven.

Aan de hand van de zeven chakra’s (energiebundels) kunnen we onze eigen keuzes maken.

Wie geïnteresseerd is, kan de recepten van deze 7 heerlijke gerechten, waarop Caroline ons trakteerde, hier downloaden!

Eén reactie

  1. Caroline Huisman

    Leuk stukje en ik vond het erg leuk om de presentatie te geven!

    Groet
    Caroline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *