Heerlijk genieten…

Samen bereiden, samen genieten

Alle ingrediënten waren vrijdag aanwezig, de mensen en de weergoden deden de rest. Heerlijk in de buitenlucht genieten en samen verse groenten en kruiden uit de tuin plukken.

Het team van Stichting Transition Town Vollenhove wil hiermee mensen laten beleven en proeven wat de Permacultuur Tuin te bieden heeft.  Zelfs in het najaar is er nog volop te oogsten. Soms is het even zoeken, want het zijn geen standaard rijtjes. Door deze andere, meer permanente manier van moestuinieren ontstaat er veel diversiteit. Dit komt de aarde ten goede, want sommige planten voeden of versterken elkaar. Datzelfde geldt ook voor de groep die in de tuin werkt. Door de diversiteit aan kennis en kwaliteiten leert men van elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *